KIWISUN SZOLÁRIUMKRÉMEK

A Kiwisun Debrecen Szolárium Szalon minden szolárium kozmetikumára érvényes, hogy különös gonddal válogatott és korszerű összetevőkből állítják elő, a bőr minőségének optimalizálása, valamint a kiszáradás és öregedés elleni védelem biztosítása céljából.

A bőrt természetes, egészséges helyzetébe kell hozni. Így érhető el az egyénileg lehetséges legsötétebb barna szín. Ez a vezérvonal áll szolárium kozmetikumaink hátterében. A legjobb hatóanyagokkal tápláljuk bőrünket, hogy elérjük az egészségesebb bőr természetes egyensúlyát.

A szolárium előtti krémeknek 2 fajtája van:

  • Mélybarnító krémek: elősegítik a barnulást, maximalizálják a szolárium hatását. Érzékeny, fehér bőrű vendégeink számára javasolt, illetve kezdő szoláriumozók esetében!

  • Bronzosítót tartalmazó krémek: elősegítik a bőr barnulását, mellette pedig bronzosító formulákat tartalmaznak, így egy kellemes bronzos árnyalatot adnak a bőrnek a szoláriumozást követően. Előszoláriumozott bőrre, illetve barnább bőrtípusra javasolt!

 

Az alábbi márkákat forgalmazzuk:

  • KiwiSun

  • Tannymaxx

  • Tan Asz U & Brown Sugar

MINDEN KRÉMÜNK ALKALMAS A TEST MELLETT ARCRA, ILLETVE DEKOLTÁZSRA IS.

SZOLÁRIUM KRÉMEINK KÖZÖTT TERMÉSZETESEN KIMONDOTTAN ARC, ILLETVE A NEHEZEBBEN BARNULÓ LÁBAK SZÁMÁRA KIALAKÍTOTT KRÉMEK IS MEGTALÁLHATÓAK ÜZLETÜNKBEN.

 
Vivien krém plakát A2.jpg
INKNESS termék plakát A2.jpg
 
Magic_Moments__VÉGLEGES_plakát_A2.jpg
Magic_Moments_katalógus_oldal.jpg
Black_Candy_plakát_A2.jpg
 
 
White Sand termék plakát 2018 (1).jpg
 
Katalógus_oldal_BLACK_CANDY.jpg
Katalógus_oldal_SUMMER_LEGS.jpg
 
 
 
 
 
Black Safari